+ Reply to Thread
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 83

Quote Originally Posted by Erlangner View Post
    kha poha shwam, kho zama matlab wo, che tsok parwaz kawal ghwaree, hagha ma eesarawae.
    sok yeh odrawi da alooto na kho che da ozone layer ona shlawi
    The man of wisdom is never of two minds;
    the man of benevolence never worries;
    the man of courage is never afraid.

Quote Originally Posted by chaste View Post
    sok yeh odrawi da alooto na kho che da ozone layer ona shlawi
    ozone layer ke de khakhedo yarra da. Zakka che sainsdanan waee, che tar 2048 ba ozone layer bia bekhi sam dam wee, che tar tso zamoong da wror wararasee, ozone ba jor wee.
    Chaste za zamma che lag de dunya na beghama khob okko. Allah mo khoshala larra, ao pa zameer ao ehsas daghasay jwandae sata. Ghani baba waee kana.
    Che ehsas laram swazegam, che ehsas na wee wrakegam
    na taqat me da sukoon shta, na himat da ezterab

no bas che pa ehsas jwandee u, no bia ba inshaAllah baqa omomoo, ao ka ehsas mo mar shwo, no bia jwand laro.
    Pakhtoon Aman ghwaree

Default asalam staso pa khidmat ke

Quote Originally Posted by shandana View Post
    wasalam.....may be.....lol...am surprised to see that.....so proud of his reasons.eh?...lol....Mr.perfect u must be called then.huh?
    salam....badri jamale khapere taso singa yea...der delta der khesta mosam wo...ma domra ice cream okhwaro che darta waily na sham...zama ice cream deer khewakh wey....staso hom khewakh wey ..i know..

Quote Originally Posted by Kenan Khan View Post
    salam....badri jamale khapere taso singa yea...der delta der khesta mosam wo...ma domra ice cream okhwaro che darta waily na sham...zama ice cream deer khewakh wey....staso hom khewakh wey ..i know..
    lol.....na na lala matha da noom ma akhla wallah chi dir mi badi shi....ao sahi wayay pa ice cream ki khu zama zra dey....khas kar chocolate flavour....bas har aga ice cream chi kum ki chocolate flavor v khuwakh mi weee....otherwise nor icecreamoona bas teek v......

Quote Originally Posted by zar qurban View Post
    Bus Sok paltalkay ba v..zan khpal khpal kai no sok khpal ba v.

lol..........
    Na Na ...Zamoong wakht ke Peeri aw khaperi tol Kohe Qaaf ta tali wo.
    kha thaso dasi thareef yi oko ma wailay chi chartha mo leedali da joray.........

shandana khor der kha, che khalq de rawalrzawal pa badri jamala.
    Kenan khan kho waee che khalq be taaleema dee, zakka ye pa matlab na pegi, kho che tsanga zar wror wayallee dee, che badri jamala khaperae wa, ao pa haghay bande toraban dew mayan wo, da qissa de warookwalee zamoong pa mazgho ke nasta da. Che hao hagha yawa khaista khaperae wa.
    Zamoong pa killi ke yawa bodae khaza de badri jamolay pa nom shta.
    Khalq ye walay badrango la estemalawee, zakka che tsok badranga wee, ao zan der negh negh kawee, no bia khalq warta waee, che tsa badri jamola ye, matlab da che tanz lapara warta waee.
    lol...............
    kha os pohishom.....ma wailay chi chartha badrang wali lapara use kigi...

hassay eslah kho ye shandanay ham karay wa, kho za os ye dera eslah oshwa. Kho hao, ghani baba waee kanna,
    che za da khawro seyal wam, walay ta botlam aasman ta,
    moong pa rekhtia de kahwro seyal u, kho kala kala sarae hasay pa hawa shee.
    wai lala da ma pasay sala khalak lagaway.......ma kho yi hits eslah na wa karay.....zama khu da kenan lala attitude khuwakh shaway wo....wow...wat a confident man he is...
    ao chaste khoray priggdah mara sari ku da hamesha na padi khobono ki osigi chi di tol supermen di ao khaza yaw migay dey chi kala pi ghuwari khpa pi kidi....tha khu doctora yi male psycology na ba khabara yi......
    khu mara da khazo mi hum da khabara dira badi shee.....chi kha khabaray yay chi meegyan yay no bia cheechal(biting) sala kawai....kha ba wartha patha wi chi khpa ba pi os ki khodal kigi..khu bia hum da adat na majboori wi...wai na cheechal khu ba kawo.....
    Last edited by shandana; 09-22-2010 at 10:10 PM.

Quote Originally Posted by shandana View Post
    wai lala da ma pasay sala khalak lagaway.......ma kho yi hits eslah na wa karay.....zama khu da kenan lala attitude khuwakh shaway wo....wow...wat a confident man he is...
    ao chaste khoray priggdah mara sari ku da hamesha na padi khobono ki osigi chi di tol supermen di ao khaza yaw migay dey chi kala pi ghuwari khpa pi kidi....tha khu doctora yi male psycology na ba khabara yi......
    khu mara da khazo mi hum da khabara dira badi shee.....chi kha khabaray yay chi meegyan yay no bia cheechal(biting) sala kawai....kha ba wartha patha wi chi khpa ba pi os ki khodal kigi..khu bia hum da adat na majboori wi...wai na cheechal khu ba kawo.....
    hahahahaha........very funny asay shandanay da ku dey superman pa zay haati leekalay wo no der khwand ba yeh karay wo ....zaka che haati aoo meegay zara yaraan diiii
    The man of wisdom is never of two minds;
    the man of benevolence never worries;
    the man of courage is never afraid.

hahahahaha........very funny asay shandanay da ku dey superman pa zay haati leekalay wo no der khwand ba yeh karay wo ....zaka che haati aoo meegay zara yaraan diiii
    lol.....bas tha yi om dagha si wakhla........

Chaste, Hao zan ta megi wayae ao saro ta hathian. gora nom kho ye na razee, kho yao topak de ao ka topa sta pa ooga garzay ao hathian saro ta wayae.
    Hassay tapos kawom, da topa walay pa mat garzawal khwnd darkawee. ka na hagha watergun de.
    Pakhtoon Aman ghwaree

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks